Installation gennem HBO Instruments

De tekniske installationer bliver stadig mere afgørende i moderne bygninger, anlæg og processer. Derfor har vi specialiseret os, så vi i HBO Instruments varetager den overordnede styring af alle tekniske installationer i byggeprojekter og udfører el- og teknikentrepriser samt el-serviceopgaver. Vi løser dermed alt fra de større installationer til de mindre opgaver for alle vores kunder.

Vi rådgiver, prissætter, projektstyrer, installerer og servicerer dine installationer og anlæg i tæt og åben dialog med jer.

Vi løser enhver opgave - fra projektering til installation og efterfølgende service og vedligeholdelse. Vi udfører blandt andet installation af elektriske anlæg som kræver intelligente løsninger.

Vi har spids kompetence inden for regulerings- og indikationsteknik, yderligere har vi stor kompetence inden for elektricitetsområdet, som bruges til at skabe det bedste mulige procesanlæg for jer.

Vores kunder findes over hele Danmark, og store dele af verden, især inden for regulerings og anlægs distribution, energi- og procesoptimering samt sværindustri.

HBO Instruments tager udgangspunkt i kundens ønsker og specifikationer, og sammensætter dernæst individuelle løsninger efter kundens behov.

HBO Instruments har som virksomhed, mere end 40 års erfaring inden for dette felt, og vores rådgivende ingeniører, designere og management konsulenter leverer viden baserede helhedsløsninger. Hvilket betyder, at vi kan garantere den højeste kvalitet i vores løsninger. Vi arbejder med potentielt farlige områder, hvilket stiller særlige krav til omhyggelighed og metodik - ikke alene inden for den personlige sikkerhed, men også inden for den konkrete udførelse af opgaverne.

HBO Instruments giver dig:

  • Den rigtige installation
  • Du behøver kun én leverandør
  • Ingen opgave er for stor, lille eller kompleks
  • Vi er der, hvor du er og har brug for os
  • Vi holder, hvad vi lover
  • HBO anlæg - Holder Bare Optimalt