Skip to main content
Vores vision er at hjælpe dig og din virksomhed med rådgivning og skræddersyede løsninger, så vi i fællesskab kan opnå det bedste resultat.

Bygningsautomatik

HBO Solutions kan hjælpe dig med at blive klogere på de tekniske installationer. Vores virksomhed er beliggende i København nær København N og Nordsjælland.

Med BMS (Building Management System) er det nemmere at få et overblik over sit energiforbrug og dermed optimere det. Data på bygningers brugsmønstre og energiforbrug danner grundlag for hvordan vi bygger de mest effektive bygninger i fremtiden og derfor er det vigtigt med et velfungerende og driftssikkert system. Både så det er mest energi optimerende, men også så brugerne af bygningen får de mest optimale forhold til lige netop det bygningens skal bruges til. Energiforbrug, indeklima og komfort afhænger meget af bygningens formål og derfor er BMS ikke en standardvare. Hvis man skal have det mest optimale ud af systemet skal det tilpasses til netop den opgave som systemet skal løse. Derfor stiller det krav til bygherre om at tænke systemet ind fra starten af projektet og søge kompetent rådgivning for at få den bedste løsning.

Hos HBO Solutions arbejder vi for at skabe intelligente bygninger der lever op til deres fulde potentiale. Det gør vi ved at bruge vores tværfaglige viden, hvad enten det angår udbud, projektering eller tilsyn. Vi vil være din betroede rådgiver, der gennem dialog og tæt samarbejde med andre rådgivere og håndværkere sørger for et veludført system.

Har du brug for professionel vejledning til ovenstående arbejdsopgaver? Så sørger vi for at være med under hele projektet fra start til slut.

HBO Solutions kan tilbyde dig:

  • Dispositionsforslag

  • Udbud

  • Projektering

  • Tilsyn

  • Aflevering

  • Idriftsættelse

Rådgivning hos HBO

Med 40 års erfaring som ingeniør- konsulentvirksomhed hjælper vi med helhedsløsninger inden for el-installationer, bygningsautomatik, maskinteknik og commisioning. Fordelen ved at vælge os er en bred faglig forståelse og mange års praktisk erfaring. Hos os kan du derfor forvente kvalitetssikre løsninger.

I vores branche er det vigtigt, at vi har de rette faglige kompetencer til at udføre alle opgaver korrekt. Uanset hvilket emne, det drejer sig om, får du ved HBO Solutions kompetent rådgivning fra start til slut. Derfor kan du trygt vælge os, hvis du har brug for praktiserende ingeniører og kompetente rådgivere under samme tag. Vi har til hver en tid fokus på miljø og funktion.

Vil du have mere at vide?

Har du yderligere spørgsmål til vores ingeniørrådgivning eller priser? Vi står altid klar på at svare på spørgsmål fra vores kunder. Når du vælger os, får du et ungt team, der rådgiver i øjenhøjde gennem hele processen

Skal vi tage en snak?

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig. Vi ser frem til at snakke med dig.