CTS nedbringer energiforbruget

Få etableret et CTS-anlæg hos os

Vidste du, at man ved brug af bygningsautomation – kaldet BMS eller CTS-anlæg – i nogle tilfælde kan opnå en besparelse på op til 30 procent af energiforbruget? CTS står for Central Tilstandskontrol Styring, og det bruges til at regulere bygningers varme- og ventilationsanlæg.

Hos HBO Instruments kan vi tilbyde projektering, programmering og udførelse af behovstilpassede automationsløsninger via CTS-anlæg. Vi holder til i København og kommer gerne ud til kunder i København N, Nordsjælland samt resten af Sjælland.

BMS og CTS er to betegnelser for intelligent styring af bygningers tekniske installationer, men er i bund og grund det samme. BMS og CTS gør, at anlæggene fungerer bedre med mindre energiforbrug. Desuden vil CTS kunne bruges til fejlfinding ved hjælp af tilknyttede analysesystemer.

Det miljørigtige valg

Med vores løsninger kan bygningens energiforbrug optimeres ved hjælp af automatisk styring af f.eks. lys, varme, ventilation og køleanlæg, som er de primære energiforbrugere – men også andre ting såsom alarmer, sikkerhedssystemer, automatiske persienner og vinduer kan implementeres.

Det kan godt betale sig at få lavet en gennemgang af sin bygnings tekniske installationer, for der kan være mange penge at spare. Udover energibesparelsen kan der være mange sidegevinster ved at energieffektiviserer sine tekniske installationer. Så som bedre arbejdsmiljø, større komfort, lavere vedligeholdelsesomkostninger samt et grønnere image.

Gør livet nemmere for virksomheden

Ved at benytte sig af CTS kan man altså nedbringe energiforbruget og dermed opnå en økonomisk gevinst og samtidig skåne miljøet. Implementering af f.eks. CO2-og PIR-sensorer sikrer et bedre indeklima og dermed bedre komfort i bygningen.

Ved at gøre bygningen intelligent og benytte vores brugervenlige interface kan en hvilken som helst facilitetsmedarbejder operere vores system uden problemer og nemt styre både varme og ventilation fra en computer eller tablet.

CTS er ikke bare økonomisk fornuftigt og hjælper miljøet, men det er også meget nemmere for jer som virksomhed. Lyset kan automatisk slukkes, og I skal ikke huske at sikre jer, om den sidste medarbejder har husket at slukke lyset. CTS optimerer jeres hverdag og gør hverdagen nemmere for alle parter.

Skal vi tage en snak?

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig. Vi ser frem til at snakke med dig.

  Bygningsautomation

  Hos HBO Instruments har vi specialiseret os i bygningsautomation.

  Instrumenter

  Hos HBO Instruments producerer og forhandler vi et bredt udvalg af digitale instrumenter.

  Rådgivning

  Vi står altid klar til at hjælpe med kompetent rådgivning.