Bygningsautomation

Ifølge Energistyrelsen udgør bygninger ca. 40% af det samlede energiforbrug i Danmark, derfor er bygningsautomation et vigtigt skridt mod bæredygtighed. Vi er derfor hos HBO Instruments Systempartnere med tyske DEOS AG, som leverer kvalitetsbevidste automatik komponenter til et bredt anvendelsesområde. Med stor alsidighed har DEOS gjort systemintegration let. Forudsætningen for enkel og sikker drift samt kontrol af rum- og bygningsautomation er kombinationen af BA-komponenter, for at danne et komplet system. Ved hjælp af standardiserede kommunikationsprotokoller og grænseflader står OPEN EMS DDC-controllere for pålidelig og kraftfuld bygningsautomation og muliggør enkel og økonomisk integration af eksisterende systemer i bygninger, både som eftermontering, såvel som i nye projekter.

Vi kan tilbyde projektering, programmering og udførelse af automationsløsninger. Med vores løsninger kan bygningens energiforbrug optimeres, ved hjælp af automatisk styring af f.eks. lys, varme, ventilation og køleanlæg, som er de primære energiforbrugere, men også andre ting såsom alarmer, sikkerhedssystemer, automatiske persienner og vinduer kan implementeres. Ved at benytte sig af CTS kan man nedbringe energiforbruget og dermed opnå en økonomisk gevinst og samtidig skåne miljøet. Implementering af f.eks CO2-og PIR-sensorer sikrer et bedre indeklima og dermed bedre komfort i bygningen. Ved at gøre bygningen intelligent og ved at benytte vores brugervenlige interface kan en hvilken som helst facilitetsmedarbejder operere vores system uden problemer og nemt styre både varme og ventilation fra en computer eller tablet.

Med DEOS Secure AlarmApp får du mulighed for at opleve systemadministration på et helt nyt niveau. Opret teams til at styre dine HVAC-systemer. Så snart en systemmeddelelse er tilgængelig, modtager dit tildelte servicepersonale straks push-meddelelser via AlarmApp på deres smartphone. På denne måde har du altid et overblik, kan handle hurtigt i tilfælde af en fejl og øge din kundetilfredshed. DEOS Secure AlarmApp letter dit daglige arbejde, serviceteams reducerer serviceomkostninger og dermed også omkostningerne i facilitetsstyring.

Skal vi tage en snak?

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig. Vi ser frem til at snakke med dig.

  Bygningsautomation

  Hos HBO Instruments har vi specialiseret os i bygningsautomation.

  Instrumenter

  Hos HBO Instruments producerer og forhandler vi et bredt udvalg af digitale instrumenter.

  Rådgivning

  Vi står altid klar til at hjælpe med kompetent rådgivning.