CASE

Den rigtige belysning for MOD

HBO Instruments ApS har rådgivet og hjulpet det danske jakkesætsbrand MOD. med at få den helt rigtige belysningsløsning til deres showroom på Løngangstræde 25, 1468 København K.

I MODs forhenværende butik, på Åboulevarden i København, levede den eksisterende belysning i butikken ikke op til MODs ønske om at have en energieffektiv og fleksibel løsning.

MOD er glad for sit lokalområde og tager ansvar og gør en forskel, der hvor de kan. Vi har i vores rådgivning derfor haft fokus på virksomhedens profil for at skabe en helhed i de præsenterede løsninger.

Da MOD. skulle skifte de gamle lokaler ud med en ny lokation, var der mulighed for at skabe en helt ny installation. For at finde den helt rigtige kombination af praktik og æstetik har vi i samarbejde med MODs ejer Robert haft en tæt dialog for at finde en løsning, der både var energibesparende, men som også kunne tilfredsstille behovet for en skarp og naturlig oplysning af jakkesættene. Samtidig ønskede Robert, at det var muligt for dem selv at lave om i placeringen af lyset, når de løbende lavede ændringer i opstillingen i showroomet.

Vi har i vores løsning opfyldt kravene til projektet og været tilknyttet fra start til slut, for at sikre at kunden kom i mål på bedst mulig måde.

Efter opsætning og ibrugtagning af den nye butik/showroom har Robert udtalt:

”Det færdige resultat lever op til de forventninger, jeg havde. Navnlig omkring hvor nemt det er at lave om på udtrykket i butikken, så man kan fremhæve specifikke produkter. Jeg har især været glad for den gode løsningsorienterede dialog, der har været nødvendig, for at jeg har kunne få opfyldt mine meget specifikke behov. ”

kontakt os i dag