DEOS Bygningsautomation

DEOS AG har udviklet og produceret intelligente og omfattende Digitale EnergiOptimeringsSystemer (DEOS), inden for bygningsautomationssystemer i mere end
50 år. DEOS AG blev grundlagt som en familievirksomhed i 1967 og er i dag en international mellemstor virksom-hed med godt 200 medarbejderefordelt på 13 steder over hele verden.

Som producent af bygningsautomationssystemer til styring af varme, ventilation, klimaanlæg og belysning har vi en vision: intelligente bygninger, der sparer energi, bruger energi mere effektivt og tilbyder komfort til de mennesker, der bor og arbejder i dem.
Takket være den høje gennemsigtighed er gennemgribende data om bygningen så som energiomkostninger, energieffektivitet, betingelsen for tekniske systemer samt parametre, der vedrører temperatur, luftfugtighed og luftkvalitet altid tilgængeligt for brugeren.

DEOS kernekompetencer er opdelt i bygningsautomationssystemer, energistyringssystemer, brugersoftware til bygningsstyringssystemer og programmeringsværktøjer for at muliggøre hurtigere projektplanlægning. Spekteret af produkter og løsninger fra DEOS kan bruges til mange formål i forskellige typer bygninger såsom hoteller, kontorbygninger, lufthavne og uddannelsesfaciliteter, der spænder fra feltniveau til automatiseringsniveau helt op til ledelsesniveau. Vi imødekommer dine behov og tilbyder skræddersyede løsninger, der er til stor fordel.

Kontakt os i dag
 • 50 års erfaring i branchen

 • Produkter “prduceret i Tyskland”

 • Stort netværk med godt 250 partnere

 • DEOS in-house træningscenter

 • Reduceret omkostninger takket være optimeret energieffektivitet

 • Komfortabelt indeklima, takket være patenterede ventilationskontrol.

Skal vi tage en snak?

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig. Vi ser frem til at snakke med dig.

  Hardware lavet i Tyskland

  Kraftfuld kvalitets produkter

  Sortimentet af hardwareprodukter fra DEOS tilbyder en bred vifte af avancerede interne produkter, fremstillet på virksomhedens hovedkvarter i Rheine, Tyskland. Controllerne (DDC) i OPEN EMS-familien fungerer som den centrale efterretningstjeneste, designet som BACnet Building. Controllers (B-BC), som bruges i en lang række forskellige typer af bygninger. De kan suppleres med vores input- og outputmoduler (IO-moduler) for optimalt at imødekomme dimensionerne på dit projekt.

  Eksempel på: ventilationsystem

  B-AWS certificeret BACnet BMS

  Energieffektiv systemovervågning

  Det B-AWS-certificerede og BTL-listede BACnet-bygningsstyringssystem fra OPENweb giver dig mulighed for let at kontrollere dine systemer, uanset hvor du er i verden. Til dette formål er OPENweb skalerbart til at imødekomme enhver række applikationer, fra små opgaver helt op til større og komplekse projekter med et utal a designkrav. BMS / MCUsoftwaren er et internt produkt, der har draget fordel af den løbende videreudvikling i samarbejde med vores systempartnere og fra det udviklende marked. Dette er med til at adskille vores softwareprodukt fra andre. Softwaren integrerer anlæg og systemer fra forskellige producenter og sikrer kommunikation mellem forskellige bussystemer og produkter ved hjælp af standardiserede grænseflader. Ved at bruge skyløsninger fra DEOS kan flere placeringer let kombineres, overvåges og betjenes, mens IT-konsulenttjenesterne fra DEOS partnerer som HBO Instruments fortsat står til din rådighed. Dette hjælper dig med at reducere omkostningerne til et minimum, øge sikkerheden, og det giver også fleksibilitet. Uanset om det er enkeltbygninger eller globalt netværksporteføljer af fast ejendom – OPENweb er altid det rigtige valg.

  Opdaterede Cloud-løsninger

  Webstedsnetværk og mobil adgang

  Kombinationen af IT- og BA-netværk giver facilitetsledere mulighed for at drage fordel af synergi effekter og udnytte betydelige potentialer for besparelser. Sikker fjernadgang via mobile slutenheder muliggør arbejdet, mens ressourcer og administration af opgaver bevares uafhængigt af tid og sted. Dette gør serviceopkald mere effektive. Reduceret systemeffektivitet registreres af facilitetschefen i god tid. Dette gør det muligt at sammenligne ejendomme og implementere forebyggende vedligeholdelsesforanstaltninger.

  Den krævede it-sikkerhed til at linke siden og den centrale hosting-løsning leveres af det modulære DEOS Cloud Solutions-koncept. Vores sortiment af IT og andre tjenester, muliggøre systemløsninger til alle typer bygninger såsom kontorer, hoteller, skoler eller universiteter. Til dette formål stoler vi på åbne IP-standarder og halvtreds års kompetence opnået inden for bygningsautomation “Lavet i Tyskland”

  Læs mere her

  Bygningsautomation

  Hos HBO Instruments har vi specialiseret os i bygningsautomation.

  Instrumenter

  Hos HBO Instruments producerer og forhandler vi et bredt udvalg af digitale instrumenter.

  Rådgivning

  Vi står altid klar til at hjælpe med kompetent rådgivning.