DEOS secure alarmapp

DEOS sikre AlarmApp giver dig mulighed for at opleve systemadministration på et helt nyt niveau. Opret teams til at administrere dine HVAC-systemer. Så snart en systemmeddelelse er tilgængelig, modtager dit tildelte servicepersonale straks push-notifikationer via AlarmApp på deres smartphone – på denne måde har du altid et overblik, kan handle hurtigt i tilfælde af en fejl og øge din kundetilfredshed. DEOS sikre AlarmApp letter dit daglige arbejde for dine serviceteams, reducerer serviceomkostninger og dermed også omkostningerne i facilitetadministration.

Kontakt os i dag
 • Vær altid informeret
  Direkte push-notifikationer til din smartphone

 • Effektiv teamledelse
  Kun tildelte servicemedarbejdere og teams modtager alarmmeddelelser

 • Gennemsigtighed ved tildeling af opgaver
  Se straks, hvem der beskæftiger sig med meddelelserne

 • Nem kommunikation med teamet
  Alarmkommentarer som alle kan se

 • Fleksibel brugeradministration
  Styr ubesværet ændringer i teamet eller fravær i DEOS-portalen

 • Hurtig koordinering
  Et klik for rute planlægning

Skal vi tage en snak?

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig. Vi ser frem til at snakke med dig.

  Let og effektivt arbejde

  Producentuafhængig også for eksterne systemer

  Sortimentet af hardwareprodukter fra DEOS tilbyder en bred vifte af avancerede interne produkter, fremstillet på virksomhedens hovedkvarter i Rheine, Tyskland. Controllerne (DDC) i OPEN EMS-familien fungerer som den centrale efterretningstjeneste, designet som BACnet Building. Controllers (B-BC), som bruges i en lang række forskellige typer af bygninger. De kan suppleres med vores input- og outputmoduler (IO-moduler) for optimalt at imødekomme dimensionerne på dit projekt.

  Effektivt at arbejde i teams

  Brugeradministration og rettighedstildeling af DEOS sikre AlarmApp udføres online i DEOS Portalen. Her kan du oprette dine serviceteams, tildele individuelle systemer til servicemedarbejdere eller udpege koordinatorer til effektiv distribution af indgående meddelelser og opgaver til eskalering. Ved at gøre det kan du tilpasse din teamledelse efter dine individuelle behov.

  Ensartet integration af eksterne systemer

  Udover HVAC-systemermed DEOS-teknologi kan systemer fra andre producenter også administreres med AlarmApp’en. HVAC-systemer og bygningsautomationssystemer, der historisk har udviklet sig, udgør en særlig udfordring for overvågning, vedligeholdelse og se-rvice under drift. AlarmApp’en løser dette problem: alle indgående meddelelser og alarmer fra forskellige producenter vises centralt og ensartet i AlarmApp’en og er identiske og intuitive at bruge.

  Enkel og intuitiv betjening

  App-funktioner forenkler din daglige servicerutine

  DEOS sikre AlarmApp tilbyder forskellige visninger på dine systemer og deres alarmer. Det giver dig mulighed for at prioritere meddelelser let og tydeligt samt tildele og optrappe dem til dig selv eller andre teknikere i teamet. Du kan spore, hvilken tekniker der er tildelt hvilken fejl i realtid og altid holde et overblik. Systemets gennemsigtighed er, hvad der gør AlarmApp så speciel. Takket være universelle grænseflader kan eksterne systemer integreres som
  alarmindikatorer og vises ensartet i AlarmApp. Det er også muligt at give alarmer til tredjepartssystemer.

  Tøv ikke med at kontakte os, hvis det kræves. AlarmApp er nem og intuitiv at bruge. Instrumentpanelet giver dig et hurtigt overblik over dine systemer og deres
  afventende alarmer. Med blot få klik kan du nemt navigere hen til den respektive alarm og hurtigst muligt rette op på den. Alarmhistorikken yder support under denne proces: kommentarer til tidligere alarmer forenkler søgningen efter løsninger. Oplev fordelene ved DEOS sikre AlarmApp.

  • Instrumentpanel

  Instrumentpanelet giver et hurtigt overblik over dine systemers status såvel som dine statistiske evalueringer af tildelte alarmer.

  Med kun et klik kan du få adgang til alarmer eller for-filtrerede alarmvisninger.

  • Notifikationer

  Gå aldrig glip af en alarm, der er tildelt dig, optrappede alarmer eller kommentarer. Hold et komplet overblik over begivenheder og dine
  opgaver med notifikationerne. Selv nyheder og beskeder, der allerede er arkiveret, kan ses her.

  • Alarmliste

  Alarmlisten viser alle alarmer fra dine systemer på en filtrerbar liste. Du kan se en oversigt over alle indgående meddelelser og kan behandle dem selv eller beslutte, hvilken servicetekniker der skal tildeles, og hvilken prioritet der skal gives til fejlen.

  • Alarmvisning

  Ud over alarmdata som meddelelsestekst eller alarmkilde, viser denne alarmvisning også kommentarer og hele alarmhistorikken. Det giver dig mulighed for at se, hvornår den respektive alarm sidst opstod, hvem der var ansvarlig, hvordan alarmen blev løst, og hvor ofte den opstod.

  Selvkonfiguration

  Tilpasning af AlarmApp’en

  DEOS Portal giver dig mulighed for at tilpasse stamdata for brugerne såvel som dine systemer. Som administrator kan du definere autorisationer for dine serviceteknikere, enten ved at tildele brugernes passende autorisationer til et system eller ved at tildele de relevante serviceteknikere til et system. Du kan også udpege koordinatorer til effektiv distribution af indgående beskeder og opgaver i AlarmApp’en. Ved at gøre det kan du tilpasse din teamledelse efter dine individuelle krav. Og hvis en bruger glemmer sin adgangskode til AlarmApp’en, kan du nemt nulstille den via DEOS Portal.

  Læs mere her

  Bygningsautomation

  Hos HBO Instruments har vi specialiseret os i bygningsautomation.

  Instrumenter

  Hos HBO Instruments producerer og forhandler vi et bredt udvalg af digitale instrumenter.

  Rådgivning

  Vi står altid klar til at hjælpe med kompetent rådgivning.