Har du brug for professionel el-rådgivning?

Når du skal bruge el-rådgivning, er teamet fra HBO SOLUTIONS klar til at hjælpe dig. Vores virksomhed er beliggende i København nær København N og Nordsjælland, vi rådgiver om el-installationer, sikkerhed og energioptimering. Bag ingeniørkonsulentfirmaet står Emil og Jean, som er rådgivende ingeniører. Vi kan derudover hjælpe med Bygningsautomatik.

Det er oftest i forbindelse med renoveringer, ombygninger og nybyggeri eller lign.  projekter, at vores kunder har brug for os til el-rådgivning. Så står du med en af ovennævnte projekter, kan det i mange henseender være en god beslutning at have en ekspert med på holdet. Derfor tilbyder vi den rette rådgivning inden for størkstrøm og el-installationer til dig, der har behov for det.

Holdet bag HBO SOLUTIONS er to unge ingeniører, en stærkstrømsingeniør og en maskiningeniør, der har specialiseret sig inden for elektrisk energiteknologi. Vi lægger stor vægt på at få miljø og økonomi til at gå op i en højere enhed, og derfor er du garanteret en skræddersyet løsning til din bolig, når du samarbejder med os.

Det kan vi tilbyde:

✔︎ Udbudsprojekt
✔︎ Projektering
✔︎ Granskning
✔︎ Tilsyn

Få el-rådgivning fra ung energi

I vores firma har vi stor erfaring inden for alt lige fra renoveringsprojekter og nybyggeri til specialopgaver inden for projektering og udførelse af installationer. Er du på udkig efter en teknikrådgiver, der kan skabe de mest gennemførte løsninger? Så står vi klar til at hjælpe.

Vi kan tilbyde anlæg, projektering, rådgivning og kvalitetsstyring hele vejen gennem processen. Vi er et ungt team, der skaber ung energi i alle vores kundeløsninger. Vi er kompetente, løsningsorienterede og kreative – uanset hvilke opgaver vi bliver stillet.

Mangler du en el-rådgiver, der har kompetencerne til at udføre de rette løsninger for stort set alle virksomheder? Du skal ikke tøve med at forhøre dig hos os, hvis du mangler ingeniører med ekspertise inden for el eller en teknisk rådgiver.

Mangler du yderligere informationer?

Har du flere spørgsmål til vores rådgivning, projektering eller andet? Så er du mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi sørger til enhver tid for, at du bliver opdateret på den nyeste viden inden for el-området, hvis du kontakter os for et samarbejde og for professionel rådgivning.

Ring til telefon 44 99 59 44, eller send en mail til vores e-mail hbo@hboinstruments.dk.

kontakt os i dag

Skal vi tage en snak?

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig. Vi ser frem til at snakke med dig.

  Bygningsautomation

  Hos HBO Solutions har vi specialiseret os i bygningsautomation.

  Instrumenter

  Hos HBO Solutions producerer og forhandler vi et bredt udvalg af digitale instrumenter.

  Rådgivning

  Vi står altid klar til at hjælpe med kompetent rådgivning.