Emil Ernesto Quesada Monteagudo Hyldal

ADM. DIREKTØR, CEO HOS HBO INSTRUMENTS

Emil er 28 år gammel og har altid haft en interesse for mekanik, maskiner og elektronik, og denne interesse har han formået at kombinere med sit arbejdsliv.

Uddannelse og kompetencer 

Grundet sin store interesse for mekanik, maskiner og elektronik valgte Emil at uddanne sig som automekaniker og efterfølgende som maskiningeniør fra Danmarks Tekniske Universitet.

Som automekaniker har han arbejdet med mange forskellige mekaniske og elektriske konstruktioner både i og uden for autobranchen. Han har blandt andet arbejdet med avancerede mekaniske konstruktioner i alle afskygninger samt elektriske komponenter og styreenheder, som i dag er en stor del af autobranchen.

Som maskiningeniør har han specialiseret sig inden for energi, og han har derfor erfaring både inden for rør, pumper og køleteknik samt isolation, fluidmekanik og varmetransmission. Derudover har han erfaring inden for konceptudvikling og rapid prototyping, hvor hans praktiske og innovative tankegang kommer ham til gode. Som maskiningeniør skal man mestre mange forskellige områder, og Emil er derfor også en dygtig 3D-tegner, hvor han har erfaring i brugen af både Solidworks og Creo samt de klassiske ingeniørområder såsom dimensionering og styrkeberegning af diverse konstruktioner m.m.

Rolle i virksomheden og personlige egenskaber 

I mange år var Emil et aktivt medlem af en elitegruppe for hjemmeværnet, hvor han har tilegnet sig kvalifikationer inden for førstehjælp, ledelse og samarbejde.

Emil er virksomhedens idemand, da han altid finder løsninger på diverse tekniske udfordringer. Med sin store erfaring fra den praktiske verden og sin livslange interesse for teknologi har han en bred viden inden for mange forskellige områder, og han er derfor god til at overskue helheden af et projekt.

Emil er meget løsningsorienteret og har erfaring med mange forskellige områder så som el, automatik og køling.