Skip to main content
Vores vision er at hjælpe dig og din virksomhed med rådgivning
og skræddersyede løsninger, så vi i fællesskab kan opnå det bedste resultat.

Indikatorer til industriel brug

HBO Solutions producerer og forhandler digitale indikatorer til industriel brug og erhvervsbrug. Vi lægger stor vægt på altid at kunne fremstille en løsning til vores kunder, der passer til deres specifikke behov. Derudover har vi en række standardløsninger- og modeller, som er velegnet til mange forskellige formål i industrien, herunder bruges de på maskinfabrikker.

Hvordan virker vores HBO 321-indikator?

HBO 321 er en robust og universel anvendelig indikator, som er særdeles velegnet til industrielle formål. Huset er DIN-normeret med frontmål 96×48 mm og er udført i plast. Måleværdien vises på et 3½ ciffer LED-display med kraftig lysende cifre. Aflæsning foregår nemt og sikkert i afstande op til 6 meter. Instrumentet kan leveres med indgangsforstærker til forskellige følertyper og til et stort antal måleområder, som vist i tabellen under specifikation.

Det er på bestilling muligt at få visning i kundespecificerede enheder, f.eks. til måling af tryk, flow, strøm, spænding og lignende. Efter ønske kan instrumentet leveres med strømforsyning for transducer eller med analog udgang samt med eget logo.

Vi forhandler et bredt udvalg af digitale instrumenter

Vi har mange flere varianter end vist her, så hvis ikke du kan finde det instrument, du skal bruge, er du velkommen til at kontakte os. Så finder vi den helt rigtige, specifikke løsning til dig og din virksomhed.

HBO 321.24