Skal vi stå for de tekniske installationer?

I HBO Instruments har vi specialiseret os, så vi kan varetage den overordnede styring af alle tekniske installationer i byggeprojekter. Vi løser enhver opgave, lige fra projektering til installation og efterfølgende service og vedligeholdelse.

På grund af vores specialiserede viden kan vi udføre el- og teknikentrepriser samt el-serviceopgaver. Vi kan dermed løse både mindre opgaver og større installationer for vores kunder, f.eks. installation af elektriske anlæg, som kræver intelligente løsninger.

Hvad er vores kompetencer?

De tekniske installationer bliver stadig mere afgørende i moderne bygninger, anlæg og processer. Vi rådgiver, prissætter, projektstyrer, installerer og servicerer dine installationer og anlæg i tæt og åben dialog med dig og din virksomhed.

Vores spidskompetencer ligger inden for regulerings- og indikationsteknik. Yderligere har vi store kompetencer inden for elektricitetsområdet, som vi bl.a. bruger til at kunne skabe det bedst mulige procesanlæg for jer.

Hvem er vores kunder?

Vores kunder findes over hele Danmark, men vi har kunder i store dele af verden. Vi har især mange kunder inden for regulerings og anlægs distribution, energi- og procesoptimering samt sværindustri.

HBO Instruments tager udgangspunkt i kundens ønsker og behov for specifikationer. Når vi har afdækket dine behov, sammensætter vi dernæst individuelle løsninger til din virksomhed.

Hvem er HBO Instruments?

HBO Instruments har som virksomhed mere end 40 års erfaring i denne branche, og vores rådgivende ingeniører, designere og management konsulenter leverer vidensbaserede helhedsløsninger. Det betyder, at vi kan garantere den højeste kvalitet i vores løsninger.

Vi arbejder med potentielt farlige områder, hvilket stiller særlige krav til omhyggelighed og metodik – ikke alene inden for den personlige sikkerhed, men også inden for den konkrete udførsel af opgaverne.

HBO Instruments kan tilbyde dig:

✔︎ Den rigtige installation
✔︎ Du behøver kun én leverandør
✔︎ Ingen opgave er for stor, lille eller kompleks
✔︎ Vi er der, hvor du er og har brug for os
✔︎ Vi holder, hvad vi lover
✔︎ HBO anlæg – Holder Bare Optimalt

Kontakt os i dag

Skal vi tage en snak?

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig. Vi ser frem til at snakke med dig.

  Produktudvikling

  Hos HBO Instruments har vi specialiseret os i at udvikle konceptet til din problemstilling.

  Installation

  De tekniske installationer bliver stadig mere afgørende i moderne bygninger, anlæg og processer.

  Maskinteknisk ingeniør rådgivning

  Vi står altid klar til at hjælpe med både mekanisk konstruktion og styring.