Skip to main content
Vores vision er at hjælpe dig og din virksomhed med rådgivning og skræddersyede løsninger, så vi i fællesskab kan opnå det bedste resultat.

Instrumenter særligt udviklet til industri og marine

Hos HBO Solutions producerer og forhandler vi et bredt udvalg af digitale instrumenter, lige fra PI-regulatorer, PID-regulatorer, SSR-regulering og relæ-styringer til indikatorer, som er egnet til en lang række formål i industri, produktion og marine. Vores tavleinstrumenter er kendt for at være robuste og funktionsstabile, selv i hårde miljøer.

Vi har gennem 40 år specialiseret os i at producere digitale tavleinstrumenter til tekniske og industrielle formål. Med vores viden inden for procesanlæg og el-installationer har vi de perfekte kompetencer til at udvikle og producere de instrumenter, vores kunder efterspørger.

Grundet vores avancerede analoge teknik, sikres der en stabil og uforstyrret regulering eller indikation. Her på siden kan du læse mere om vores regulatorer og indikatorer.  Samt vores øvrige ydelser indenfor rådgivning og el-installation.

Sådan fungerer vores standardregulatorer

Vores standardregulatorer er udført i et robust, pulverlakeret metalhus med sprøjtetæt IP 65 front.

Den aktuelle måleværdi kan aflæses på et rødt 3,5 ciffer LED-display, og set-punktet indstilles ved hjælp af en drejeknap på fronten og vises på et separat 3,5 ciffer LED-display.

Sådan fungerer vores standardindikatorer

Vores standardindikatorer er udført i fiberforstærket plast med sprøjtetæt IP 65 front. Den aktuelle værdi vises på et rødt 3,5 ciffer LED-display.

Derudover laver vi også kundespecifikke instrumenter til f.eks. vægophæng eller styretavler.

Vi har et stort udvalg af digitale instrumenter

Vi har mange flere varianter end vist her. Hvis ikke du kan finde det instrument, du skal bruge, så kontakt os. Sammen finder vi den rigtige løsning til dig.

Skal vi tage en snak?

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig. Vi ser frem til at snakke med dig.