Jean Khavaquiah Herman Rasmusen

DIREKTØR, CEO HOS HBO INSTRUMENTS

Jean Khavaquiah, eller bedre kendt som Khava, er 30 år gammel, og har i mange år interesseret sig for el-teknik. Der gik ikke længe, før han kombinerede denne interesse med en uddannelse inden for byggeri og elektronik.

Uddannelse og kompetencer 

Khava er uddannet installationselektriker fra Erhvervsskolen Nordsjælland og efterfølgende stærkstrømsingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet. Khava har erfaring fra Bravida DK, hvor han har arbejdet med mange forskellige elektriske projekter, store som små.

Han har derfor været næsten hele vejen rundt i forhold til alle de opgaver, der kan og skal løses som installationselektriker, når der udføres et projekt. Med den seneste titel på CV’et, stærkstrømsingeniør, kan han udføre alle opgaver 360 grader rundt, når der skal udføres el-projekter. Det gælder alt lige fra den spæde projektering og dimensionering til udførelsen af opgaven og til den efterfølgende afsluttende kontrol.

Rolle i virksomheden og personlige egenskaber 

Khava har i mange år været eliteatlet i Sparta Atletik og Løb, hvor han igennem mange års struktureret træning har tilegnet sig kvalifikationer inden for selvdisciplin, målrettethed og at kunne arbejde under et stort pres.

Khava er virksomhedens drive-mand, da han altid ser udfordringerne, som det de er; udfordringer der skal overvindes, og derfor knokler han på med et smil, til opgaven er løst.

Med sit store drive og overskud skabt af erfaring ved rejser rundt i verden til konkurrencer, træningslejre og uddannelsesophold, er Khava ekspert i at finde ind til sagens kerne og finde den rigtige løsning, på det reelle problem.