Køleanlæg og varmepumper

Hos HBO Instruments har vi specialiseret os i konstruktion, installation og servicering af køleanlæg og varmepumper.

Varmepumper

En varmepumpe kan være et energibesparende alternativ til el radiatorer, i dit sommerhus eller helårshus og kan derfor i det lange løb spare dig penge og samtidig skåne miljøet. Hos os laver vores ingeniører en vurdering af husets størrelse, isolering samt energibehov og ud fra disse data finder vi den varmepumpe der passer til netop dit behov. Da vi både har kølemontør og elinstallatør under samme tag, kan vi varetage hele opgaven og sørger for at både din elinstallationer og gruppetavle er klar til en varmepumpe. Dette sikrer dig den rigtige installation i henhold til alle gældende love og regler.

Køleanlæg

Skal du have lavet et køleanlæg til din virksomhed, vinkælder, dit hus eller lign. så står vi klar til at hjælpe dig. Vi har både ingeniører og kølemontører, vi er derfor med hele vejen fra ide til installation og du får et tæt samarbejde med vores team under hele processen. Vi varetager den fuld konstruktion af systemet lige fra isolering af kølerum til dimensionering af selve køleanlægget. Vores erfaring med automatik og varmetransmission, sikre dig et vel dimensioneret køleanlæg med præcis indregulering og stabil temperaturkontrol.

Service og vedligeholdelse

Vi kan også servicere dit køleanlæg eller varmepumpe så det overholder gældende lovkrav i henhold til årlige eftersyn. Vi sørger for at alt fungerer optimalt, så du ikke behøver at bekymre dig om anlæggets funktion. Ved at bruge os, de udførende ingeniører, sikres du et serviceeftersyn med en ingeniørs teoretiske viden og en kølemontørs praktiske kompetencer.

HBO Instruments kan tilbyde dig:

✔︎ Præcis dimensionering af køleanlæg / varmepumpe
✔︎ Den rigtige installation
✔︎ Kvalitets servicering
✔︎ Én leverandør til hele opgaven
✔︎ KMO certificeret kølemontør
✔︎ HBO anlæg – Holder Bare Optimalt

Skal vi tage en snak?

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig. Vi ser frem til at snakke med dig.

  Produktudvikling

  Hos HBO Instruments har vi specialiseret os i at udvikle konceptet til din problemstilling.

  Installation

  De tekniske installationer bliver stadig mere afgørende i moderne bygninger, anlæg og processer.

  Maskinteknisk ingeniør rådgivning

  Vi står altid klar til at hjælpe med både mekanisk konstruktion og styring.