Skip to main content
Vores vision er at hjælpe dig og din virksomhed med rådgivning og skræddersyede løsninger, så vi i fællesskab kan opnå det bedste resultat.
Ledige stillinger
El-ingeniør/installatør
El-ingeniør/installatør søges til mindre rådgivningsteam i Lyngby

Hos HBO Solutions ApS arbejder vi meget bredt inden for byggeri. Vi beskæftiger os med alle typer af el-opgaver inden for rådgivning, projektering, renovering, fagprojektledelse, teknisk byggeledelse, tilsyn og kvalitetssikring. Vi har allerede en lang række gode og spændende projekter, og der er udsigt til flere nye og udfordrende projekter, og derfor søger vi nu endnu en dygtig kollega, der kommer til at arbejde med mange forskellige el-projekter.

Du bliver del af et dynamisk projektteam, der lægger stor vægt på samarbejde

Stillingen kræver en person med en stærk teknisk baggrund og kompetencer til at designe, planlægge og implementere el-installationer.

Dine ansvarsområder

 • Udarbejdelse af projektbeskrivelser og projektering af elinstallationer og bygningsautomatik
 • Planlægning og koordinering af projekter og arbejdsopgaver
 • Rådgivning om installation og vedligeholdelse af el-installationer
 • Projekteringsledelse med kommunikation til samarbejdspartnere
 • Sikring af overholdelse af alle relevante love og regulativer
 • Udførelse af fagtilsyn, opstartsmøder og lign.

Helt konkret forestiller vi os, at

 • Du er stærkstrømsingeniør, el-installatør eller maskinmester, gerne med supplerende baggrund som elektriker
 • Relevant erfaring inden for projektering af elinstallationer, bygningsautomatik, ABA, AIA, ADK, ABDL og belysning, gerne 3-5 års erfaring fra en rådgivende ingeniørvirksomhed eller installatør
 • Kendskab til relevante love og regulativer
 • Erfaring med Molios basisbeskrivelser

Det er en fordel, hvis du har

 • Kendskab/erfaring med Revit, PC-Schematic, IGE +XAO, Simaris eller tilsvarende programmer
 • Erfaring med PI-diagrammer, funktionsbeskrivelser, arbejdsbeskrivelser indenfor BMS

Vigtigst af alt er, at du er åben, har godt humør og er villig til at indgå i et team, hvor vi alle er på en læringsrejse og gør alt for at få enderne til at mødes og levere en god service.

Du får i høj grad mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt og være med til at præge virksomhedens fremtid. Vi tror på, at medindflydelse, selvstændighed og fleksibilitet i jobbet giver tilfredse medarbejdere og gode resultater.

HBO Solutions er kompetent rådgivning inden for el-installationer og bygningsautomatik

HBO Solutions ApS er et mindre ingeniørfirma, der arbejder inden for bygge og anlæg med el-rådgivning, BMS/CTS-systemer, energioptimering, og Commissioning.

Vi har som virksomhed – i over 40 år – produceret og leveret instrumenter til industri og produktion over hele verden, men koncentrerer os i dag mere om projektering og rådgivning indenfor tekniske installationer.

Vores team består i dag af en stærkstrømsingeniør, en maskiningeniør samt en elinstallatør. Vi har alle en baggrund som håndværkere, hvilket sammen med vores tværfaglige viden, sikrer god anvendelighed i vores løsninger samt en god kommunikation mellem forskellige faggrupper. 

Vi besidder hver især kompetencer indenfor forskellige områder med et fælles fokus på bæredygtighed og miljø. Vi er løsningsorienterede og har altid fokus på den gode innovative løsning. Vores praktiske baggrund gør os i stand til at se helheden, så vi kan designe, projektere og rådgive løsninger, der rent praktisk kan lade sig gøre.

Hvis du stadig læser med og synes det lyder spændende, så fortsæt dialogen med Tine fra HR-bureauet, mobil 2072-8822, som bistår med rekrutteringen. Vi glæder os til at møde dig!

Søg job hos os

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.