Med ingeniørrådgivning får du hjælp til beregning og projektering

HBO INSTRUMENTS kan hjælpe dig med at blive klogere på det maskintekniske område. Vores virksomhed er beliggende i København nær København N og Nordsjælland.

Vi er to rådgivende ingeniører, Emil og Jean, der laver projektering i forbindelse med el-rådgivning og bygningsautomation. Vi har sammenlagt mange års erfaringer inden for flere forskellige områder, såsom maskinteknik, mekanik, bygningsautomatik, beregning og projektering.

Har du brug for professionel vejledning til ovenstående arbejdsopgaver? Så sørger vi både for at lave beregninger, rådgive og sidst, men ikke mindst udføre arbejdet i praksis. Mere konkret står vi altså for hele processen.

HBO Instruments kan tilbyde dig:

✔︎ Den rigtige løsning
✔︎ Fokus på kvalitet
✔︎ Et godt samarbejde
✔︎ Praktisk tankegang

Hvad er ingeniørrådgivning?

Med 40 års erfaring som ingeniør-konsulentvirksomhed hjælper vi med helhedsløsninger inden for el-installationer, bygningsautomatik og maskinteknik. Fordelen ved at vælge os er klart, at vi både kan rådgive dig og udføre arbejdet i praksis. Hos os kan du derfor forvente kvalitetssikre løsninger.

I vores branche er det vigtigt, at vi har de rette faglige kompetencer til at udføre alle opgaver korrekt. Drejer det sig om rådgivning og udførsel af opgaver inden for maskinteknik, vil vi sætte en samtale op mellem dig og vores maskiningeniør.

Uanset hvilket emne, det drejer sig om, får du ved HBO INSTRUMENTS kompetent rådgivning fra start til slut. Derfor kan du trygt vælge os, hvis du har brug for praktiserende ingeniører og kompetente rådgivere under samme tag. Vi har til hver en tid fokus på miljø og funktion. Vi har samlet set erfaring inden for områder som køleteknik, varmetransmission samt fluiddynamik til klassisk mekanik.

Vil du have mere at vide?

Har du yderligere spørgsmål til vores ingeniørrådgivning eller priser? Vi står altid klar på at svare på spørgsmål fra vores kunder. Når du vælger os, får du et ungt team, der rådgiver i øjenhøjde gennem hele processen.

Rig til telefon 44 99 59 44, eller send en mail til vores e-mail hbo@hboinstruments.dk.

kontakt os i dag

Skal vi tage en snak?

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig. Vi ser frem til at snakke med dig.

  Bygningsautomation

  Hos HBO Instruments har vi specialiseret os i bygningsautomation.

  Instrumenter

  Hos HBO Instruments producerer og forhandler vi et bredt udvalg af digitale instrumenter.

  Rådgivning

  Vi står altid klar til at hjælpe med kompetent rådgivning.