Skip to main content

Michael Lopez

El-ingeniør og projektleder hos HBO Solutions

Michaels store sult og iver efter ny viden, har gjort at han har tilegnet sig erfaring fra stort set alle aspekter af elektriker- og installatørbranchen. Erfaring som har klædt ham godt på til det rådgivende arbejde som el-ingeniør i HBO.

Uddannelse og kompetencer

Michael har en imponerende uddannelsesbaggrund, der omfatter elektrikeruddannelsen fra Frederiksberg TEC, og senere videreuddannelsen som autoriseret el-installatør fra UCN Aalborg. Derudover, har Micheal også tilegnet sig viden på en række specialområder: KMO F-gas2 fra Solarschool, VE varmepumper og VE solceller fra UCN Aalborg, samt Dali Design fa Vanpee. Denne uddannelsesmæssige baggrund har rustet ham med nødvendige kompetencer til at tackle de forskellige aspekter af el-projekter, fra planlægning til udførelse.

Michael har en omfattende ekspertise inden for elektriske installationer og tekniske løsninger, som kommer fra hans erfaring med lysstyringssystemer såsom Niko Servodan, Phillips Master Connect, SG Smart, Dali Design, Casambi og andre. Udover at bidrage til komplette og nyrenoverede boliger og lejligheder har Michael også erfaring med spjældarbejde og service i indre København og omegn, slotte og ministerier, pharma-industrien og generelt industri arbejde, herunder opbygning af dissolvermaskiner, UPS-anlæg, Atex og ventilationssystemer.

I sin karriere har Michael vist sig at være en dygtig projektleder, med evnen til at håndtere ansvar som byggepladsformand og som selvstændig erhvervsdrivende. Hans evne til at udføre tilsyn på byggepladser og udføre eltjek og ejerskifte elektrisk syn har bidraget til kvaliteten og sikkerheden af mange forskellige projekter.

Rolle i virksomheden og personlige egenskaber

Michael skal være med at løfte diverse in-house projekter i virksomheden. Udover sine professionelle færdigheder er Michael meget glad for at tilegne sig ny viden, og tilbringe tid sammen med sine venner og familie.