Skip to main content
Vores vision er at hjælpe dig og din virksomhed med rådgivning
og skræddersyede løsninger, så vi i fællesskab kan opnå det bedste resultat.

Ole Hesselbjerg

Vi sponsorerer Ole Hesselbjerg i den kommende sæson, hvor han jagter drømmen om OL i Paris og hans tredje OL-deltagelse i disciplinen, 3000m forhindring. Vi glæder os til at hjælpe Ole på vej mod nye højder i sin allerede imponerende karriere, der indtil videre kan udmærke sig ved:
 • Dansk rekord på 3000m forhindring

  8:20.42
 • 2 x OL

  Tokyo 2020, Rio 2016
 • 1 x VM

  London 2017
 • 2 x EM

  Amsterdam 2016, Berlin 2018
 • 1 x VM XC/Cross Country

  Århus 2019
 • 8 x EM XC/Cross Country

 • 10 x Danske Mesterskaber

Ole er ikke blot en super dygtig eliteløber, men også en skarp ingeniør med en kandidat i Mechanical Engineering fra DTU, og en bachelor i Engineering Phsysics fra Eastern Kentucky University i USA. Til dagligt arbejder Ole også som ingeniør, samtidig med at han driver en karriere som professionel atlet. Det kan byde på mange logistiske udfordringer med en masse rejsedage, men det er et krydsfelt som Ole har mestret efter mange års erfaring som såkaldt ’student-athlete’ og nu ’working-athlete’.

Vi har bl.a. valgt at sponsorerer Ole fordi han har en meget høj arbejdsmoral og disciplin, og en tilgang til problemløsning som er enormt unik i kraft af hans mangeårige erfaring som professionel sportsudøver. Som atlet har Ole nemlig haft sine problemer at løse i form af vedholdende skader, genoptræning, planlægning af træningslejre og konkurrencer i en tid med Corona og logistiske udfordringer, som gør at man bliver nødt til at tilgå problemer med en vedholdenhed og en villighed til at prøve flere løsninger, hvis de første 2 eller 3 bud bare ikke fungerer. Netop, denne arbejdsmoral og tilgang til problemløsning er noget vi i HBO stræber efter, og det er derfor vi ser Ole som et godt match.