Oliver Graham

Praktikant

Oliver er 27 år gammel. Han er født og opvokset i Danmark. Oliver har fået en sen interesse for elektronik, men har hurtigt opbygget en kærlighed til elektronikken og små gør-det-selv opgaver.

Uddannelse og kompetencer

Oliver har en STX-uddannelse og er nu i gang med at uddanne sig som elektroingeniør (svagstrømsingeniør) på DTU, og er på nuværende tidspunkt i virksomhedspraktik i HBO Instruments, som en del af sin uddannelse.
Oliver har, grundet sin interesse for smarte enheder, valgt at specialisere sig indenfor Automatisering.

Som del af sin uddannelse, har Oliver arbejdet med flere forskellige udviklingsmiljøer og kan programmere i forskellige sprog, såsom; VHDL, C, C+ og en smule JavaScript.
Oliver har også lært at beregne og konstruere P-, PI- & PID-regulatorer.

Som elektroingeniør lærer man at arbejde med koblingen mellem det analoge og det digitale, og derfor gør det, at Oliver passer godt ind i teamet hos HBO Instruments.

Rolle i virksomheden og personlige egenskaber

Oliver har dyrket fodbold på højt plan i mange år, og har denne vej igennem udviklet kompetencer indenfor teamwork, hvilket er vigtigt for videreudvikling af HBO Instruments produkter.

Oliver har som praktikant i virksomheden til opgave, at skulle udvikle på digitale løsninger til de nuværende instrumenter, eksempelvis skal der kunne laves dataopsamling på de forskellige instrumenter.