Kompetent rådgivning, der sikrer dig den rette løsning

Hos HBO Instruments har vi stor ekspertise og mange års erfaring inden for fremstilling af både indikatorer og regulatorer, og vi tilbyder derfor vores kyndige hjælp til produktionsvirksomheder, som har brug for rådgivning i forbindelse med nye eller eksisterende løsninger. Det kan for eksempel være mejerier, bryggerier og lignende virksomheder.

Når du får rådgivning af vores dygtige eksperter, er du garanteret:

✔︎Den nyeste viden
✔︎Et godt samarbejde
✔︎En praktisk tankegang
✔︎Fokus på miljøvenlige løsninger
✔︎Den mest økonomiske løsning
✔︎Den helt rigtige løsning for dig.

Vi leverer en helhedsorienteret løsning, hvor der både er fokus på miljø, økonomi og funktion. Vi har mange års praktisk erfaring som ingeniører, hvilket sikrer dig innovative løsninger, der både fungerer i teori og praksis. Samtidig vil det være de samme ingeniører, der er med dig undervejs gennem hele processen.

Rådgivning inden for det maskintekniske område

Vi har i mange år fremstillet og leveret en række forskellige instrumenter til industrien, og vi har derfor stor erfaring inden for bl.a. procesanlæg, energiberegninger, køleteknik, varmetransmission og meget mere. Derfor stiller vi også gerne vores ekspertise til rådighed inden for det maskintekniske område, så du kan få den rette løsning, der matcher dine ønsker og behov.

Rådgivning inden for el-området

Vi har stor erfaring inden for el-området, hvor du kan være sikker på at få den nyeste viden. Vores rådgivning leveres af stærkstrømsingeniører, der er specialister inden for elektrisk energiteknologi. Vi kan for eksempel rådgive dig i forbindelse med renoveringsprojekter, nybyggeri og en række forskellige specialopgaver.

kontakt os i dag

Skal vi tage en snak?

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig. Vi ser frem til at snakke med dig.

  Bygningsautomation

  Hos HBO Solutions har vi specialiseret os i bygningsautomation.

  Instrumenter

  Hos HBO Solutions producerer og forhandler vi et bredt udvalg af digitale instrumenter.

  Rådgivning

  Vi står altid klar til at hjælpe med kompetent rådgivning.