Skip to main content
Vores vision er at hjælpe dig og din virksomhed med rådgivning og skræddersyede løsninger, så vi i fællesskab kan opnå det bedste resultat.

Regulatorer til industriel brug

Hos HBO Solutions udvikler, producerer og forhandler vi digitale regulatorer til brug i industrien og andet relevant erhverv. Vores målsætning er at kunne fremstille lige præcis den type regulator, som din virksomhed har brug for. Derfor har vi både et udvalg af standardløsninger- og modeller, men vi fremstiller også gerne specifikke apparater til de funktioner, din virksomhed har brug for. Alle vores løsninger er særdeles velegnede til brug i industrien, bl.a. på maskinfabrikker.

Hvordan virker vores HBO 434-regulator?

HBO 434 er en alsidig elektronisk regulator. Fronten har standardmål 96×96 mm og er sprøjtetæt med en solid neopren- gummipakning mod panelet. Huset er et gedigent lakeret metalhus med acrylfront. Aktuel måleværdi vises på et 3½-ciffer LED-display. Setpunkt indstilles på et separat 3½-ciffer LED-display ved hjælp af en drejeknap på fronten eller via ekstern setpunkt-signal, eksempelvis spænding, strøm eller ekstern potentiometer.

Yderligere informationer om HBO 434:

  • HBO 434 kan leveres til et stort antal måleområder – med indgangsforstærker for forskellige følertyper og transducere.

  • HBO 434 fås med et eller to set-punkter og reguleringstype efter sit anvendelsesformål.

  • HBO 434 er ideel som grænse-kontakt, alarmgiver eller regulator for temperatur, tryk, hastighed m.v.

  • HBO 434 fås i mange varianter og er med signaludgang og/eller ekstern setpunkt-kontrol, velegnet til at indgå i større styringssystemer.

Vi fremstiller et bredt udvalg af digitale instrumenter

Vi har mange flere varianter end vist her, så hvis ikke du kan finde den type instrument, du skal bruge, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så kan vi sammen finde den rigtige løsning eller det rette produkt til dig og din virksomhed.

HBO 434.192-4

HBO 434.102

HBO 434.180-7b

HBO 434.173