Skip to main content

William Devantier

ADMINISTRATION, KOMMUNIKATION OG ASSISTENT HOS HBO SOLUTIONS

William er 23 år gammel, og har altid haft en stor interesse for film og kommunikation. En interesse som han har prøvet kræfter med i flere forskellige arenaer, bl.a. da han tilbage i 2020 lagde en del interessetimer i virksomheden. Det viste sig at være et god match, som kulminerede i Williams ansættelse i 2023.

Uddannelse og kompetencer

William er i gang med sin bachelor i International Business and Politics på Copenhagen Business School, hvor han lærer om krydsfeltet mellem erhvervslivet og politik. Uddannelsen berører en bred vifte af fagområder, hvor man bl.a. lærer at identificere og analysere socioøkonomiske trends, samt virksomheders markedsstrategier. I løbet af sin uddannelse har William udviklet kompetencer inden for regnskab, økonomi, statskundskab og international politik.

Derudover har William gået på Filmhøjskolen på Møn, hvor han har fået en grundig introduktion til alle roller bag kameraet. Her har han bl.a. prøvet kræfter med instruktion, manuskriptskrivning, redigering og produktion. Med de kompetencer i bagagen har William påtaget sig diverse arbejdsopgaver i film og mediebranchen såsom kortfilm, reklamefilm og SoMe.

Rolle i virksomheden og personlige egenskaber

William har i en del år været eliteløber for Sparta Atletik og Løb og det danske landshold, hvor han har deltaget i diverse international ungdomsmesterskaber, såsom Junior VM og EM. Igennem elitesporten har han udviklet et godt overblik, selvdisciplin og struktur som har gavnet ham i hans virke på diverse uddannelser og nu også på arbejdsmarkedet.

William er virksomhedens yngste mand, og er derfor ivrig efter at lære, mens han hjælper med at lempe den administrative og kommunikative arbejdsbyrde for ledelsen og ingeniørerne.